Friday, June 29, 2012

(82) Waiting for the sun


Έλεγα τις προάλλες για τις αμέτρητες ποικιλίες των μακαρονιών ράμεν· αυτή είναι σαφώς από τις πιο πρωτότυπες που έχω δει: σάλτσα ντομάτα με ελαιόλαδο, λίγο σκόρδο και άφθονο τριμμένο τυρί. Το εστιατόριο, ένα μικρό μαγαζί κοντά στο σταθμό του τρένου του Καουασάκι τα ονομάζει «τάγιουυ-τσίζου-μεν» (太陽チーズ麺) δηλαδή «ράμεν ‘ήλιος’ με τυρί» –δεδομένης της χώρας, είναι πολύ εύκολο να βλέπεις ήλιους παντού.

(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)

2 comments:

MikeSan said...

Αμαν τι μας κανεις μεσημεριατικα.
Κι ας εχω φαει.

Γρηγόρης A. Μηλιαρέσης said...

LOL. Κι εγώ -αυτά! Σήμερα το μεσημέρι για την ακρίβεια και τρελάθηκα. Εξαιρετική παραλλαγή!