Wednesday, March 4, 2015

(756) Αμβροσία


Το καλύτερο δείγμα ιαπωνικής φιούζιον ζαχαροπλαστικής: Τσόκο-ντάι-φούκου (チョコ大福) ή μότσι (餅) δηλαδή ζυμάρι από ρύζι με γέμιση παχιά κρέμα σοκολάτα και σκεπασμένο με σκόνη κακάο. Φημολογείται ότι υπάρχουν και πιο νόστιμα πράγματα –ίσως και να είναι αλήθεια, αλλά εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα.

 (Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

0 comments: